Wie zijn wij…

Wij zijn Guy (52 jaar), Lena (12 jaar) en Sam (11 jaar).
Zelf woon ik sinds 2003 in dit kleine paradijsje in Zuid-Frankrijk.  Lena en Sam zijn hier geboren en verblijven hier 1 week op de 2.  Wij zijn van Belgische afkomst en wij houden alle 3 van zon, ruimte, natuur en ….lekker eten! Frankrijk is voor mij altijd al een fantastisch land geweest.  Lang nog voor ik naar hier ben komen wonen was het al mijn favoriete bestemming voor vakanties en uitstapjes.
Frankrijk is heel divers met prachtige landschappen, mooie stukjes ongerepte natuur, veel plaats en vooral ook het klimaat in het Zuiden is meer dan aangenaam. Ideaal voor ‘buitenmensen‘ zoals wij.  De keuze om in de regio ‘La Drôme’ te komen wonen was niet moeilijk.  Het is ongetwijfeld één van de mooiste streken van Frankrijk.  De ‘Drôme’ is bovendien niet echt goed gekend bij het grote publiek.  Zelfs in het hoogseizoen is hier nooit sprake van drukte of massa-toerisme.  De lokale bevolking is super sympathiek en dat alles maakt dat wij ons hier ongelofelijk goed en ‘thuis’ voelen.
Ik heb vroeger voor verschillende internationale bedrijven gewerkt, voornamelijk in de chemische sector.  Ik heb het drukke beroepsleven opgegeven om de ruïne die het was, op te bouwen tot ‘Le Chastan’ die het vandaag is.  Bloed, zweet en tranen heeft het gekost…  Gelukkig heb ik ook heel wat hulp gehad van familie en vrienden…en is de wederopbouw achter de rug!  Ons huisje zelf is nog steeds niet helemaal afgewerkt, maar Lena, Sam en ik houden ook van uitstapjes, wandelen en genieten van de zon. Dus daar maken we vandaag zeker tijd voor.
Heeft u verdere informatie nodig of is er iets waarmee we u van dienst kunnen zijn, laat het ons dan graag weten.

Guy